Стопкадър бТВСлужебният премиер притисна Цветанка Ризова с неудобен въпрос. Запитан от

...
Стопкадър бТВСлужебният премиер притисна Цветанка Ризова с неудобен въпрос. Запитан от
Коментари Харесай

Премиерът притисна Ризова с неудобен въпрос

Стопкадър бТВ

Служебният премиер притисна Цветанка Ризова с неуместен въпрос. Запитан от журналистката дали Българска социалистическа партия е жертва на служебното държавно управление, Гълъб Донев сподели: Преди да отговоря, мога ли да Ви попитам, общувала ли сте със столетник? Смутена, Ризова отвърна: Не

Аз имах опция да поддържам връзка с Анжел Вагенщайн, когато го поздравих във връзка 100-годишния му празник, и останах прелестно сюрпризиран от будния разум на този наш достоен публицист, който е съдействал ужасно доста за развиването на нашата просвета. Помолих да го показа неговото виждане за политическата обстановка сега в България и той ми сподели: Очаквам примирение, разсъдък и благосклонност от българските политици, и в никакъв случай не съм губил вяра през тези 100 години в здравия разсъдък на българските политици и българските жители. Господин Вагенщайн и на 100-годишния си празник е уверен, че здравия разсъдък постоянно е водил човечеството напред и постоянно е побеждавал. Накрая го попитах, по какъв начин вижда остатъка от моя мандат като министър председател, какво би следвало да се случи в България. Неговите думи бяха, че чака в България да има мир и че ще се оправя с това, съобщи Донев.

Така че и на въпроса Ви за рокадите в разнообразни постове, всяко едно държавно управление има своите кадрови политики и аз не запитвам за предходното държавно управление или по-предходното, за какво е предписание такива кадрови промени. Явно е имало за какво да се вършат и очевидно всяко едно държавно управление си дава сметка за това с какви хора може да работи, добави Донев.

Кажете, въпреки всичко, имаше ли удари от Ваша страна против Българска социалистическа партия?, попита още веднъж Ризова.

Твърдо не. Не е имало удари против Българска социалистическа партия, сбит беше Гълъб Донев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР